Cart0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Neophotonics

Neophotonics

Ic elektronika je distribute za NeoPhotonics, vodilnega ponudnika optičnih komponent, modulov in podsistemov, ki omogočajo prikazovanje videa, zvoka in drugih podatkov preko telekomunikacijskih in kabelskih TV omrežij. So proizvajalec fotonskih integriranih vezij (PIC), ki temeljijo na optoelektronskih modulih in podsistemih za široko pasovno inteziteto, za doseganje visoke hitrosti komunikacijskih omrežij.

NeoPhotonics ponuja izdelke za doseganje visokih hitrosti, ki omogočajo prenos podatkov na 10 Gbps, 40Gbps in 100Gbps; izdelki, kot so drop moduli uporabni v ROADM vozliščih in pri nastavljivih laserjih, ki se uporabljajo za dinamično prerazporeditev pasovnih širin glede na vzorce prometa; proizvode za dostopanje na več naprav hkrati z visokimi hitrostmi povezave v fiksnih in WiFi omrežjih. Prav tako ponujajo polprevodniške sestavne dele, kot tudi optične module in polprevodniška integrirana vezja, kot so laserji. Foto detektorji, elektronski ojačevalniki,…

Product was successfully added to your shopping cart.

Za ta izbor ne ostaja artiklov.

Iščete artikel, ki ga trenutno ni v ponudbi?

Brez skrbi, želen artikel lahko še vedno naročite pri nas:

  • Izpolnite sledeči obrazec
  • Naše osebje bo pregledalo vaš zahtevek in
  • Ko bo artikel dostopen na spletni trgovini boste obveščeni preko email sporočila
  • V primeru, da ste zahtevek oddali kot prijavljen uporabnik naše spletne trgovine, bo artikel avtomatsko dodan v vašo nakupovalno košarico, ko bo na voljo na spletni trgovini.

Osebni podatki

Podatki o artiklu

* Obvezna polja