0Item(s)Košarica:
0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dobava blaga

Dobava in dostava blaga

Po oddaji naročila v spletni trgovini boste prejeli obvestilo, da je vaše naročilo »V obdelavi«. Vsa naročila iz spletne trgovine IC elektronika, prejeta do 15.30 ure, bodo obdelana še isti dan. Naročene izdelke vam bomo pripravili in odposlali, če bo le mogoče, v roku 1 – 4 dni. V kolikor to ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili. Če se z dodatnim rokom ne boste strinjali, boste lahko odstopili od pogodbe brez dodatnih stroškov. V tem primeru vam bomo morebitna predplačila vrnili

 

Dostava blaga: Izdelke bomo dostavili preko Pošte Slovenije, ki zagotavlja 24-urno dostavo pošiljk po sistemu »Od vrat do vrat«, kjerkoli v Slovenji naslednji delovni dan. Pošiljke dostavljajo tudi ob sobotah, oziroma v skladu z urnikom dostave Pošte Slovenije za prejemnikov kraj. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava v tujino zaenkrat ni mogoča. Vse pošiljke so zavarovane v skladu s splošnimi pogoji poslovanja Pošte Slovenije d.o.o. IC ELEKTRONIKA d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe dostavne službe.

 

Blago bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. Če v času dostave niste dosegljivi ali dostava iz drugih razlogov ni možna, se bo dostavljalec z vami dogovoril o ponovni dostavi. IC elektronika d.o.o. v nobenem primeru ni odgovorna za prekoračitev roka dostave.

 

Stroškov pakiranja NI. IC elektronika vam pripravi in zapakira naročeno blago brezplačno ne glede na vrednost paketa.

 

Pri spletnem nakupu nad 45 EUR je dostava brezplačna. V primeru, da vaše naročilo znaša več kot 45 EUR, boste dobili paket brez zaračunanih stroškov poštnine.

 

Za nakup do zneska 44,99 EUR znaša strošek dostave blaga 4,21 EUR in vključuje DDV.

 

Znesek poštnine je naveden že na naročilu in tudi na računu ob dostavi blaga in je zajet v znesek odkupnine oz. plačila. Poštnine se ne poravna ločeno ob dostavi.

 

Informacije v zvezi z naročilom, dobavo in dostavo blaga:

Za informacije o naročilu in dostavi se obrnite na:
Telefonska številka: +386 1 568 01 24

Delovni čas:
• od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure
• sobota, nedelja in prazniki zaprto

Telefonska številka in naslov elektronske pošte za morebitna vprašanja ali pripombe v zvezi z vašim naročilom, sta navedeni tudi v obvestilu, ki ga prejmete ob potrditvi naročila.