0Item(s)Košarica:
0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plačilni pogoji

Cene

Vse cene v spletni trgovini IC elektronika so v EUR (€) in vključujejo predpisani davek na dodano vrednost (DDV).
Veljavnost ponudbe je 3 dni. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega opozorila. Izdani račun vsebuje poleg cene izdelka in pripadajočega davka na dodano vrednost tudi strošek pošiljanja. Zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko. Že izdanih računov ne moremo spreminjati.

Veljavnost ponudbe

Pridružujemo si pravico do dnevne spremembe cen brez predhodnega opozorila, razen če ni posebej navedeno (akcije, posebni popusti). Veljavnost akcije je navedena ob sami akcijski ponudbi. Akcijske cene so omejene samo na spletno prodajo.

 

Izdelki v akciji so na voljo le v spletni trgovini in jih v maloprodajni trgovini IC ELEKTRONIKE d.o.o. na Vodovodni cesti 100 v Ljubljani ni mogoče kupiti. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Če izdelka ni na zalogi, si pridržujemo pravico do spremembe cene, o čemer boste nemudoma obveščeni.


Zaradi vsakodnevnega osveževanja artiklov na spletni strani lahko pride do napak v ceni, sliki ali tehničnih podatkih. Na te napake ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru velikega odstopanja cen ali tehničnih podatkov vas bomo o spremembi vašega naročila obvestili.

Plačilo izdelkov

Naročene izdelke lahko plačate na naslednje načine:

 

  • plačilo s kreditnimi karticami:
    na voljo so Mastercard, Maestro/Ba in Visa kartica
  • plačilo po povzetju:

Nakup poravnate z gotovino oz. s priloženo splošno položnico ob prevzemu blaga. Provizijo za prenos kupnine poravnate Pošti Slovenije po njihovem veljavnem ceniku.

  • plačilo po predračunu:

Predračun, ki vam ga posredujemo, je veljaven 3 dni. Naročila ne obravnavamo, dokler predračun ni poravnan. Dobavni rok začne teči na dan plačila predračuna. Po preteku 3 dni ga brišemo iz sistema. Pri plačilu predračuna obvezno navedite v sklic številko predračuna zaradi lažjega spremljanja plačil. Predračun poravnajte na transakcijski račun, ki je naveden v rubriki ''podatki podjetja''.


Ponudnik kupcu izda račun v pisni obliki. Kupčevo naročilo, ki se obravnava kot kupoprodajna pogodba, je v elektronski obliki shranjeno na strežniku IC ELEKTRONIKE d.o.o. in je kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.