0Item(s)Košarica:
0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Varovanje zasebnosti

Varovanje podatkov in dostop do informacij

IC elektronika d.o.o. se zavezuje, da bo skrbno varovala zaupnost vaših osebnih podatkov. IC elektronika d.o.o. se obvezuje, da bo podatke, pridobljene preko spletne strani IC elektronika d.o.o., v celoti obdržala v svoji lasti in jih varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPot, Ur. list RS št. 86/2004). Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v zakonsko določenih primerih. Vaši osebni podatki bodo služili potrebam izvedbe in dostave naročila ter z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. S potrdilom nakupa dovoljujete, da lahko IC elektronika d.o.o.  vaše osebne podatke obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Z vašo privolitvijo bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe komuniciranja z vami: trženje in seznanjanje z novostmi preko različnih komunikacijskih sredstev.

Posebno pozornost namenjamo zaščiti podatkov pri naročilih preko interneta.


Občasno vam bomo pošiljali reklamna sporočila in drug informativni material, v obliki elektronskega sporočila ali  SMS-a. Če boste izrazili željo, da teh sporočil ne prejemate, bomo le-to upoštevali.

 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

- podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, številka registra),

- kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

- končno ceno blaga ali storitve, vključno z davki,

- dostopnost izdelkov,

- plačilne pogoje in pogoje dostave izdelka,

- informacije o morebitnih dodatnih stroških,

- časovno veljavnost ponudbe,

- pogoji, roki in postopki v primeru odstopa od pogodbe (opis pravice do odstopa v skladu s 43. členom ZVPot; v primeru, ko potrošnik v skladu s 43. členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen); poleg tega tudi o tem, če in kolikšni so stroški vračila blaga,

- pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

- seznanitev z odgovornostjo za stvarne napake

- možnost in pogoje poprodajnih storitev in prostovoljne garancije, kadar je to potrebno