Cart0Item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zaposlovanje

Smo uspešno podjetje, ki ima jasno zastavljeno vizijo. Nenehno vlagamo v znanje in strokovni razvoj zaposlenih in jih izobražujemo tako doma kot v tujini.

Skrbimo za delovno okolje, ki pomembno pripomore k inovativnosti, ustvarjalnosti in učinkovitemu delu. Zaposleni so najpomembnejši člen naše organizacije. Skupaj ustvarjamo dobro vzdušje v organizaciji, ki pomembno pripomore k poslovnim uspehom.  Trudimo se, da se redno udeležujemo športnih dogodkov in se družimo na izletih.

 

Velik pomen pripisujemo družbeni odgovornosti. Redno se pojavljamo kot donator ali sponzor v humanitarne, športne, kulturne, izobraževalne in zdravstvene namene.

 

Razpisana delovna mesta:

 

KOMERCIALIST (m/ž)

 

Prodaja elektronskih komponent strankam na domačem trgu, komunikacija s strankami, priprava ponudb, vnašanje naročil, spremljanje dobav, komunikacija in svetovanje strankam po telefonu, občasno teren, iskanje nabavnih virov za specifične komponente, reševanje reklamacij, poročanje, skrb in spremljanje večjega števila manjših domačih kupcev.

 

Od kandidatov pričakujemo izobrazbo tehnične elektro smeri V. stopnje, lahko več, zaželene izkušnje v prodaji ni pogoj, sposobnost komunikacije po telefonu in dela z računalnikom, zaželena znanja iz prodajnih klicev, sposobnost komunikacije z večjim številom kupcev, ciljno usmerjenost, prodajno naravnanost in sposobnost teamskega dela, sposobnost dela na terenu, vestnost in natančnost, računalniško pismenost in izpit B kategorije.


SKRBNIK KLJUČNIH STRANK (m/ž)

 

Prodaja elektronskih komponent za domače in tuje stranke, komunikacija in pogajanja s kupci, priprava ponudb, skrb za dostavo vzorcev, obiskovanje strank in poročanje vezano na obiske, terensko delo dva dni na teden, iskanje novih strank skrb za obstoječe(cca 30 večjih srednjih kupcev), analiziranje in iskanje nabavnih virov za specifične komponente, sodelovanje na družabnih srečanjih.

 

Od kandidatov pričakujemo izobrazbo tehnične elektro smeri VI. ali VII. stopnje, izkušnje v prodaji, zaželene izkušnje v prodaji ključnim strankam, sposobnost aktivne komunikacije v angleškem jeziku, znanja iz prodaje ter pogajanj, sposobnost komunikacije s ključnimi strankami, ciljno usmerjenost, prodajno naravnanost, urejenost in sposobnost teamskega dela, sposobnost dela na terenu, vestnost in natančnost, računalniško pismenost in izpit B kategorije.Kandidatom ponujamo delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo, možnost pridobitve znanj, dodatnih izobraževanj in osebne rasti, urejeno teamsko delovno okolje, stimulativno plačilo po dogovoru. 


Prijave: CV-je pričakujemo preko portala Mojedelo.com ali po e-pošti zaposlovanje@ic-elect.si do 24.06.2018.