0Item(s)Košarica:
0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pravna obvestila

 

Avtorske pravice:

Spletna trgovina in vsi podatki, slike artiklov, grafika in druga gradiva, prikazana na spletnih straneh IC elektronike d.o.o., so last IC elektronike d.o.o. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite in/ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnih strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja IC elektronike d.o.o.. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnih strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Vse reprodukcije ali primerki vsebine teh spletnih strani morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine in/ali obvestil o drugih pravicah ter vsa druga obvestila in opozorila. Informacije in gradiva, ki so prikazana na teh straneh, je dovoljeno prenesti na računalniško ali drugo opremo izključno samo za vašo osebno domačo rabo.
Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali povzročitve neuporabnosti (trajne ali začasne) podatkov na spletnem mestu.
Blagovne znamke in storitvene znamke ter logotipi proizvajalcev iz prodajnega programa podjetja IC elektronika d.o.o., ki se pojavljajo na teh straneh, so praviloma registrirane blagovne znamke in logotipi ustreznih podjetij in so v njihovi lasti. Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. IC elektronika d.o.o. ne odgovarja za njihove avtorske pravice ter druge pravice intelektualne lastnine.
IC elektronika d.o.o. aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

 

Omejitev odgovornosti:

IC elektronika d.o.o. se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost spletnih strani. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, velikost, dodatna oprema). Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Niti IC elektronika d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili uporabniki obveščeni o možnosti take škode.
Ne IC elektronika d.o.o., ne njegovi lastniki ne upravljavci spletnih strani IC elektronika d.o.o ne odgovarjajo za posredno ali neposredno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletnih strani IC elektronika d.o.o.
Ker obstajajo na spletnih straneh IC elektronike d.o.o. določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z IC elektroniko d.o.o. in nad katerimi podjetje nima nadzora, IC elektronika d.o.o. ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco. IC elektronika d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
IC elektronika d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so tudi drugače na kakršenkoli način povezane s spletnimi stranmi IC elektronika d.o.o.. Pri obisku in uporabi spletnih strani je odgovornost IC elektronika d.o.o. za vse primere izključena.
IC elektronika d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila ter pri tem ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

 

Izjava o uporabi:

Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

Spremembe pogojev uporabe spletnih strani IC elektronika d.o.o. - izjave o uporabi:

To pravno obvestilo lahko IC elektronika d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh.